Brompton

Brompton

Een Brompton vouwfiets is een icoon binnen dit segment.

Alle Brompton’s worden ontwikkeld én geproduceerd in Londen en geëxporteerd naar 33 landen over de wereld en werd ontwikkeld ‘made for Cities’ als een product om de vrijheid en onafhankelijkheid van mensen te vergroten.

Dit concept is nog steeds het hart van alles dat Brompton doet. De vouwfietsen rijden soepel en vouwen in 15 seconden gemakkelijk, snel en compact op. Door zijn slimme design fietst hij beter dan menig ‘normale’ fiets.

De hoogwaardige kwaliteit en techniek maakt deze vouwfiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik. (Levensduur min. 10 jaar met het juiste onderhoud). Als een van de weinige vouwfietsen is de Brompton met de telescopische zadelpen zeer geschikt voor mensen met lange benen. Kies bijpassende accessoires zoals tassen en bagagedragers dan worden fietsen voor woon-werkverkeer nog comfortabeler.

Maak een afspraak en kom naar de winkel voor meer informatie, actuele prijzen en een proefrit.

Brompton
Gevouwen fiets

Waarom Brompton

Een Brompton evenaart de prestaties van een echte tourfiets. Hij is licht van gewicht en een Brompton fietst minstens net zo goed als een sportfiets. Omdat de Brompton met 59*57*27 cm een van de kleinste vouwfietsen van de wereld is maakt dat de Brompton zeer makkelijk om mee te nemen in auto, trein, boot, bus, of zelfs vliegtuig. Als je de Brompton  gebruikt in het openbaar vervoer vormt dat een zeer goed alternatief voor de auto, en brengt je ook nog  eens precies tot aan het punt waar je wilt zijn. Je zit niet met parkeer problemen in het centrum van een  drukke stad of bij school bijvoorbeeld.

Brompton heeft nog een groot voordeel, je kan hem gratis meenemen in het openbaarvervoer. De Brompton is namelijk zo klein dat hij word gezien als handbagage. Daarom hoef je er geen extra kosten voor te betalen. Bent u niet geheel overtuigd of bent u juist geïnteresseerd, maak een afspraak voor nadere uitleg, demonstratie en/of een proefrit.

Op deze site zie je de modellen die ik in de winkel heb. Er zijn o.a. verschillende frames (staal of titanium), ontelbaar veel kleurcombinaties / Framekleuren, Diverse hoogtes/stuur-types voor verschillende rijstijlen, versnellingen (1, 2, 3 of 6), spatborden en/of de keuze voor een bagagedrager, aanpassingen in de versnellingsverhouding, diverse soorten verlichting  te bestellen. SuSo helpt je graag om dé perfecte Brompton voor jou samen te stellen!

Gebouwd voor uw veiligheid.

Kies voor veiligheid; elke fiets wordt met de hand gebouwd door ons uiterst bekwame team in de fabriek in Londen. Dankzij de kleine wielen en de grote wendbaarheid kunt u snel wegrijden en behendig om paaltjes en andere obstakels heen manoeuvreren. U zit rechtop, zodat u goed zicht hebt op het overige verkeer. Als u ’s nachts de weg op gaat, dan kunt u uit verschillende verlichtingsopties kiezen, met accu of met een naafdynamo, zodat u altijd duidelijk zichtbaar bent.

Bekijk ook deze fietsen: