Vouwfietsen

HomeVouwfietsen

Een vouwfiets mag u gratis meenemen in de trein en bus en is ook erg handig op de boot. Zo kunt makkelijk langere afstanden met het openbaar vervoer afleggen en kortere afstanden met de vouwfiets. Staat u veel in de file? Wilt u sneller naar uw werk? Dan is de vouwfiets voor u zeker een oplossing voor een forens. Behalve dat u veel kosten gaat besparen op benzine of diesel bent u ook vaak sneller op uw werk omdat u de files ontwijkt. Wanneer u de trein instapt dan kunt u gemakkelijk uw ingeklapte vouwfiets opbergen en weer gebruiken wanneer u de trein uitstapt. Wilt u meer weten over vouwfietsen? Of wilt u weten hoe u uw huidige fiets om kunt bouwen naar een e-bike? Bekijk dan de pagina ombouwen naar e-bike voor meer informatie!

Hieronder vindt u twee merken die wij verkopen, de Tern en Brompton. Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze fietsen.

Ook voor een stedentrip

Gaat u wel is op stedentrip? Een dagje of een weekendje weg? Wilt u van de haven naar een supermarkt of restaurant?  Dan is ook een vouwfiets een uitkomst. U zet bijvoorbeeld de auto aan de rand van de stad en gaat u verder op de vouwfiets. Zo kunt op uw eigen tempo en zonder (hoge) parkeerkosten de stad verkennen. Natuurlijk kunt ook de trein nemen zodat u in het hart van de stad kan uitstappen en vanaf hier comfortabel de stad kunt verkennen. Langere afstanden in de stad worden een gemak omdat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer, geen (parkeer) kosten en u hoeft niet te lopen. Stedentrip Parijs: Eifeltoren > Notre Dame binnen 20 minuten!

Extra fit

Wanneer u ervoor kiest om de vouwfiets te gebruiken dan zult u het gelijk fysiek merken. Gaat u veel met de auto en openbaar vervoer? Wanneer u meer gebruik maakt van de vouwfiets dan krijgt u op korte termijn meer energie omdat u meer beweegt in plaats van de auto gebruikt. U merkt het uiteindelijk aan uw conditie en wellicht op langer termijn mentaal. U wordt fitter en wellicht besluit om nog meer uw vouwfiets te gaan gebruiken, zodat grotere afstanden steeds makkelijker worden.

Brompton icon

Eenvoudig in gebruik

Snel ingevouwen en weer uitgeklapt, bovendien heel compact. Dat is waar het bij vouwfietsen om gaat, mobiliteit, comfortabel en kwaliteit. Vouwfietsen zijn uitermate geschikt om mee te reizen. Tussen het overstappen moet de vouwfiets makkelijk in het gebruik zijn en licht. Zo kunt makkelijk reizen met het openbaar vervoer of auto, de file en drukke binnenstad overslaan en verder reizen met de vouwfiets. Ook kunt u met gemak uw fiets naar binnen meenemen. Zo voorkomt u diefstal en schade aan uw fiets omdat deze ergens buiten staat. Omdat de vouwfiets eenvoudig opvouwbaar is, licht in gewicht en geschikt is voor een bijbehorende vouwfietstas, is deze ideaal voor forenzen.

Stijlvol en milieuvriendelijk

In de loop van de jaren zijn de vouwfietsen verder ontwikkeld. De vouwfiets wordt steeds populairder en stijlvoller. Naast dat de vouwfiets erg handig is in gebruik, is de vouwfiets ook een mooie blikvanger geworden. Kleuren, formaten en techniek, u heeft meer keuze in de mogelijkheden van een vouwfiets. Zo kunt ook kiezen voor een elektrische vouwfiets of bijpassende accessoires die het fietsen nog prettiger en comfortabeler maken. Staat u er wel eens bij stil dat een vouwfiets een hele grote bijdrage levert aan het milieu? Kunt u de auto laten staan en een vouwfiets gebruiken? Trappen in plaats van gassen? Het is misschien niet het eerste voordeel wat bij u te binnenschiet, maar wel een hele belangrijke. Een vouwfiets is uiterst duurzaam en heel milieuvriendelijk. Reist u veel en wilt u comfortabel fietsen? Wilt u tevens meer bewegen, extra fit te worden met een knipoog naar een milieuvriendelijke oplossing? Dan is een stijlvolle vouwfiets van SuSo echt iets voor u.

Brompton icon

Minder kans op diefstal

Er worden steeds meer fietsen gestolen, maar uw vouwfiets hebt u altijd bij u in de buurt. Thuis, op uw werk, op de boot of onderweg: doordat de fiets zo compact is, kunt u hem bijna overal mee naartoe nemen.