Ketenmobiliteit voor werkgevers

HomeUncategorizedKetenmobiliteit voor werkgevers

Ketenmobiliteit voor werkgevers

vouwfiets gratis in de trein

Wij zijn specialist op het gebied van levering en onderhoud van (elektrische) vouwfietsen, waaronder de merken Brompton, Tern en diverse andere topmerken. SUSO is partner van het Dutch Bicycle Centre, te Nijmegen, samen bieden wij alles voor fietsers. Dit is ideaal voor werkgevers die kansen zien in duurzame mobiliteit.

De vouwfiets is de ontbrekende schakel als het gaat om ketenmobiliteit en de werkgeversaanpak. Het gaat dan niet alleen om de vouwfiets als product, een werkgever heeft ook dienstverlening nodig. Denk hierbij aan service en onderhoud en een mobiliteit scan met berekening van de kostenbesparing.

Op afstanden tot 7,5 kilometer (of het dubbele met een elektrische vouwfiets) is de vouwfiets onverslaanbaar als het gaat om kosten, reistijd en parkeergemak. Want deze fiets is gemaakt voor de combinatie met ander vervoer en kost veel minder ruimte, rijdend en stilstaand.  De ultieme oplossing voor problemen als beperkte (ongezonde) mobiliteit en bereikbaarheid, file, ruimtegebrek en parkeren. Veel bedrijven hebben onkosten ten gevolge hiervan. Met een vouwfiets van slechts 59*57*27cm kunnen werknemers op een vitale manier bijdragen aan duurzame mobiliteit. Fietsen is goed voor de hersenen, het hart, stimuleert vetverbranding, verbetert de weerstand en het uithoudingsvermogen. Hiermee vermindert aantoonbaar stress, ziekteverzuim en de kans op diabetes type 2. Een slimme en duurzame investering voor tevreden, gezonde en mobiele werknemers.

POST A COMMENT