Duurzame Mobiliteit

HomeOver SuSoDuurzame Mobiliteit

Samenwerken aan innovatie

Wij hebben de beste merken EN de voordeligste koopjes. In samenwerking met Dutch Bicycle Centre bieden wij alles voor fietsers.

SuSo houdt zich bezig met verschillende projecten om duurzame mobiliteit te bevorderen. Op deze pagina treft u meer informatie aan over de projecten waaraan wij deelnemen die bijvoorbeeld bijdragen aan het terugdringen van de files in Nederland. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die SuSo voor u wellicht kan bieden, of hoe u zelf aan duurzame mobiliteit bij kunt dragen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via ons contactformulier op de contactpagina! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Nijmegen!

#sloopdeFILE

In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere steden is weinig ruimte. We staan in de file en parkeren is lastig en duur. In Gelderland is zelfs sprake van een file explosie; 40% meer file dan vorig jaar.

nieuwsbericht filedruk Gelderland

Dit is zonde van de tijd en we worden er niet gelukkig van, SuSo wil hier iets aan doen en richt zich in eerste instantie op de elektrische (vouw)fietsen!

Op afstanden tot 7,5 kilometer (of het dubbele met een elektrische fiets) is de fiets nagenoeg onverslaanbaar als het gaat om kosten, reistijd en parkeergemak. Een fiets neemt ook veel minder ruimte in beslag dan een auto, zowel rijdend als stilstaand: de fiets neemt slechts 1/8 deel in van de ruimte van een geparkeerde auto en in diverse steden nemen geparkeerde auto’s nu al meer dan 50 procent van de openbare ruimte in beslag. Als we in deze berekening doorzetten met een vouwfiets die slechts 59*57*27cm ruimte kost is er straks veel meer ruimte in de stad.

Tour de force 2020
Tour de force 2020

Meer informatie via deze link: Tour de force 2020

Werk-fiets.nl

In samenwerking met andere ondernemers werken we aan een mobiliteitsoplossing voor bedrijven en forenzen. Binnenkort meer hierover.

 SuSo met Bakfiets

Van muziek tot verlichting, van drank tot hapjes: met onze feestbakfietsen wordt het pas echt gezellig. Een originele aankleding voor je party! Check de filmpjes!

Nog niet officiële film, maar wel leuke indruk: https://youtu.be/RTfRxn8skCY

Meer weten over de mogelijkheden?
Kijk even op https://www.stipbike.nl/overige/bakfietstival/

Go Free Uganda

SuSo ondersteunt Go Free Uganda. Kijk hier voor meer informatie over Go Free Uganda!