Over SuSo

HomeOver SuSo

SuSo

SuSo staat voor Sustainable Solutions, dat betekent duurzame oplossingen.

Sustainable / Duurzaam: Duurzaamheid is onze passie, het is positief en puur. Dit woord heeft niks te maken met politiek of extra kosten, het is de essentie van het bedrijf. Het is een breed begrip maar vaak als een bedrijf hier echt iets mee doet ontstaat er een basis voor de toekomst. Het voelt goed om hier samen aan te werken.

Solutions / Oplossingen: Wij bieden producten en diensten die bijdragen aan de oplossing van een probleem. Denk bijvoorbeeld aan klimaatverandering maar ook de gevolgen daarvan of het fileprobleem / ons mobiliteitsprobleem. Samen werken aan innovatie, nieuwe oplossingen, kennis delen over nieuwe techniek en producten. Wij bieden producten en oplossingen aan waarmee de klant snel, comfortabel en voordelig bij kan dragen aan een gezonde toekomst.

Hoe dan? Kijk verder bij projecten, een van onze producten of neem contact op!

Service

SuSo wil dat onze klanten tevreden zijn, zonder tevreden klanten is er geen toekomst. Klanttevredenheid is bij SuSo onlosmakelijk verbonden aan duurzaam ondernemen. Tevredenheid is dus ons doel, dit wordt bereikt als ons product voldoet aan de verwachting van de klant. Wij luisteren aandachtig naar uw verwachtingen en zoeken daarbij het beste product. Het product wordt pas verkocht nadat de voorwaarden en de eigenschappen van ons product zorgvuldig zijn doorgenomen. Duidelijkheid vooraf voorkomt ontevredenheid achteraf. Wij willen tevreden klanten, SuSo investeert daarom liever in de klant dan in dure reclame want uw tevredenheid is de beste reclame.

Innovatie

Innovatie van onze mobiliteit is noodzakelijk want de regio Arnhem Nijmegen is de economische motor van Gelderland. De bereikbaarheid van de Gelderse stedelijke regio is gebaat bij duurzame mobiliteit. Zonder ingrijpen komt de stedelijke bereikbaarheid de komende jaren fors onder druk te staan. Deze waarschuwing horen we regelmatig en is bijna dagelijks zichtbaar op de weg.

Voordelig

SuSo heeft de goedkoopste elektrische vouwfiets en verkoopt deze voor maar €400 (dat is minder dan 54 uur parkeren in Amsterdam).

Elektrisch fietsen is duur, de aanschaf begint rond €800 en kan zomaar richting de €2800. Dit kan ook goedkoper door uw eigen fiets om te bouwen tot E-bike. Verder is de fiets snel terugverdiend als anders €5 – 7,5 per uur parkeerkosten betaald worden. Zeker als we de maatschappelijke onkosten of subsidie meerekenen is het een kans die we niet mogen missen! Lees verder bij link #sloopdeFILE

SuSo is geen prijsvechter, wij weten dat het echte voordeel soms een hogere aanschafprijs met zich meebrengt. Voordelig fietsen gaat samen met kwaliteit, fietsen van Brompton en Tern zijn in de aanschaf duurder want kwaliteit kost geld. Deze vouwfietsen bieden uiteraard ook meer comfort en duurzaamheid (levensduur minimaal 10 jaar met het juiste onderhoud). De materiaalkeuze, framebouw, de productie en het ontwerp zijn hier immers op gericht. De hoogwaardige kwaliteit en techniek maakt deze vouwfietsen zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Comfort en techniek

Het ombouwen van de fiets betekent dat u 250W ondersteuning krijgt van een elektrische motor. Een sensor in de trapas registreert uw beweging en geeft deze door aan de controller, deze stuurt de motor aan en geeft de juiste ondersteuning tot 25km/u of zelfs 45. Dat heet een pedelec of speed pedelec en dan moet uw fiets als snorfiets geregistreerd worden. Eigenlijk is de snelheid met de controller in te stellen zoals u het wilt, altijd de wind in de rug. Kortom weinig inspanning, snel en comfortabel op uw bestemming.

 

bronnen: Tern en Brompton