Uw fiets ombouwen
naar E-bike?

HomeUw fiets ombouwen naar E-bike?

Met onze ombouwset heeft u goedkoop een E bike!

Uw eigen fiets ombouwen naar elektrisch, dat is voordelig, eenvoudig en duurzaam! Dit gaat erg makkelijk, want een E bike is niets anders dan een normale fiets, maar dan met hulpmotor en accu. Na ombouw fietst u op uw eigen fiets even snel en comfortabel als op de duurste Ebike!
Na het ombouwen ondersteunt de hulpmotor u zodra u begint te trappen. Zo rijdt u met gemak tot wel 25 km/h. Met het bijbehorende bedieningspaneel op het stuur kiest u gemakkelijk de kracht van de motor.

Ombouwen van uw fiets naar een elektrische fiets kan al vanaf 150 euro! Afhankelijk van de staat van de fiets en zeker ook van uw wensen. De prijs van de ombouwkit is afhankelijk van uw wensen. Zo´n kit is er al voor 550 euro. Maar een prijzigere set kan zeker meerwaarde bieden. Zo rijdt u dan bijvoorbeeld nog verder met uw E bike door een grotere accu. Of u kiest voor een ombouwkit voorzien van hypermoderne technologie, waardoor u super vloeiend fietst. Deze duurdere ombouwkits kunt u ook volledig instellen naar uw wensen. Op deze manier heeft u een unieke maatwerk E bike die nog steeds voelt als uw eigen fiets! Onderaan deze pagina kunt u gemakkelijk een offerte voor het ombouwen naar een elektrische fiets aanvragen.

Hoe bouwen wij uw fiets om?

De ombouwkit bevat meestal een geheel nieuw voorwiel. Daardoor kunnen wij eenvoudig het voorwiel van uw huidige fiets vervangen door een wiel met E-bike motor. Accu’s zijn leverbaar in diverse vormen en maten. Wij kiezen samen de accu die het beste bij uw eigen fiets en wensen past. Ook monteren wij op het stuur een bedieningspaneel, waarmee u gemakkelijk kan kiezen hoeveel ondersteuning van de motor u wilt.

Maak een afspraak en kom naar de winkel voor meer informatie, actuele prijzen en een proefrit.

gevouwen fiets

Zo ziet het ombouwen naar elektrische fiets eruit

Vraag hieronder offerte aan en rijdt snel op uw eigen elektrische fiets!