Contact

HomeContact

Contact: de eerste stap naar elektrisch fietsen!

U kunt ons vanaf februari bezoeken voor het actuele aanbod of een proefrit, hier in Nijmegen bij het Dutch Bicycle Center op het Honigcomplex!

For English information and contact: http://www.su-so.net/

Wij bouwen uw fiets om vanaf €150,- per fiets, op onze pagina Ombouwen naar E-bike vindt u hier meer informatie over en kunt u online offerte aanvragen!

Ook voor informatie en vragen over het ombouwen van de fiets kunt u ons mailen. Suso stelt uw tevredenheid centraal; communicatie is het beste middel tegen ontevredenheid. Als wij beter weten wat u belangrijk vindt gaan wij doeltreffend mee aan de slag.

Suso staat voor sustainable solutions, dat betekent duurzame oplossingen. In ons land, het enige land met meer fietsen dan mensen wil Suso daarom graag dat meer mensen gaan fietsen. Wilt u ons helpen deze doelstelling te behalen? Heeft u een duurzame oplossing, een idee met betrekking tot het ombouwen van fietsen of de techniek die hiermee samengaat? Ook dan kunt u ons mailen.

Maak een afspraak en bezoek ons!

Gelegen op het Honigcomplex!

adres: Waalbandijk 8b, Nijmegen

mail: info@su-so.nl

vouwfietsen elektrische vouwfietsen en ombouwen naar e bike
Onze elektrische vouwfietsen trokken veel aandacht op een beurs

Maak alles wat je kunt bedenken, metaal, 3d ontwerp met solidworks. Online bestellen en thuisbezorgd https://www.instagram.com/p/CHLliz3nYzz/?igshid=s6q14b8c1o4r

Ben of ken je iemand die kan helpen met het uitwerken van mijn idee door een technische tekening te maken? We willen deze sprinter ombouwen tot een innovatieve zonnepanelen machine. https://www.instagram.com/p/CFRZY6pHHzV/?igshid=dy78mwg1lex7

Load More

Gezamenlijk inkopen

E- bikes of ebike onderdelen zoals accu’s, ombouwkits en Hub- motoren zijn duur. Suso heeft contact met de leveranciers hiervan en zoekt iemand die inkoopvoordeel wil behalen door samen in te kopen. Ook hiervoor graag contact via info@su-so.nl 

Suso: verbinden

Samenwerken is een bewezen recept voor succes. Bent of kent u iemand met liefde voor fietsen, eco- mobiliteit, of de elektrotechniek achter de e-bike? Wij maken graag contact met vakmensen in de fietswereld om met onze producten en onze regio de volgende stap te maken.