Ahooga

HomeAhooga

Opvouwbaar, licht en naar keus elektrisch!

De meermaals bekroonde Ahooga Hybride Fiets is een opvouwbare-maar-toch-uiterst-efficiënte, (al dan niet) elektrische, hyperlichtgewicht fiets. Opvouwbaar, dus ideaal in het openbaar vervoer. Voor betere steden en betere levens. Deze unieke combinatie van functies wordt gekenmerkt door een scharniervrij, superstevig en duurzaam frame, een slank en elegant ontwerp, plus een keuze uit 215 kleuren. In tegenstelling tot de meeste e-bikes, is deze hybride fiets licht in gewicht, waardoor fietsen makkelijk en leuk blijft, ook als de ondersteuning uitgeschakeld is. Dit alles maakt van autonomie een rekbare parameter. De Ahooga is een bewezen en prijswinnend product, dat wordt geprezen door critici. Inmiddels rijden er al honderden gelukkige fietsers op rond!

Maak een afspraak en kom naar de winkel voor meer informatie, actuele prijzen en een proefrit.

Roomwitte Ahooga

Kenmerken

 • Frame zonder scharnieren
  • Super stijf
  • Uiterst dynamisch rijdend
 • 7 versnellingen
 • Afmetingen opgevouwen: 85 x 74 x 30 cm
 • Slechts 10 kg, hybride slechts 13 kg incl motor
 • 24V of superkrachtige 36V motor met bijbehorende accu
 • Een ergonomisch display
 • Slank en elegant ontwerp
 • Unieke opvouwbare spatborden
 • Leverbaar in 215 kleuren

De elektrisch ondersteunde versies zijn uitgerust met een vederlichte en compacte accu, die gemakkelijk kan worden verwijderd en thuis kan worden opgeladen. Je kunt kiezen tussen een hybride 24V- of een 36V-motor. Beide hebben hun eigen toepassingen en voordelen. De non-hybride is een goede keuze als je jezelf wilt laten zweten. Als je dat liever niet doet, kun je het best voor een van onze elektrisch ondersteunde versies kiezen. De hybride motor is geschikt voor degenen die bergopwaarts hulp nodig hebben, maar op vlakke wegen willen genieten van een milde work-out. Het 36V-motorsysteem is de beste keuze als je ook op vlakke wegen je gemiddelde snelheid wilt verhogen.

Door het ergonomische display blijf jij de baas en beschik je over allerlei nuttige informatie, zoals de snelheid, de accu-indicatie, de reisafstand, het bereik, enz. Dit display heeft Bluetooth en kan berichten van uw smartphone weergeven, terwijl de laatste in uw zak blijft: sms, oproepen en navigatiepijlen.

Je vouwt de fiets in minder dan 10 seconden op naar een zeer compact en handzaam formaat! In tegenstelling tot andere vouwfietsen, is deze fiets door zijn gewicht en compacte formaat enorm makkelijk mee te nemen en voort te duwen op de speciaal hiervoor voorziene wieltjes. Je neemt de fiets probleemloos mee in de auto of het openbaar vervoer. Eenmaal opgevouwen, neemt de fiets weinig ruimte in en kan prima binnenshuis (thuis, op kantoor, in de bar, in het restaurant…) worden opgeborgen, verwijderd van slecht weer en kwaadwillende mensen.

Bekijk ook deze fietsen: